Vrijdag 5 oktober 2018 - zondag 7 oktober 2018

Parijs-Disneyland (volzet)

530€ pp (incl. BTW)
Waar: Disneyland Parijs
Wanneer: Van vrijdagochtend 5 oktober 2018 tot zondagavond 7 oktober 2018.

In deze weekendtrip gaan we richting ‘la douce France’, meer bepaald naar Parijs! We vertrekken vroeg op vrijdagochtend, en rijden met ons busje naar Parijs. We komen iets voor de middag aan, en hebben dus nog bijna een hele dag om deze prachtige stad te bezoeken. We gaan onder andere langs de Eiffeltoren, de Notre-dame, Champs-Elysees, enz… De cultuurliefhebbers kunnen uiteraard een bezoek aan het Louvre of één van de vele andere musea brengen.

Na een dagje in de stad zelf gaan we naar ons hotel, dat zich vlak bij Disneyland bevindt.

Op zaterdag en zondag kunnen we 2 dagen genieten van alles wat Disneyland ons te bieden heeft. We hebben toegang tot de 2 parken, en zullen ons dus zeker niet vervelen!

http://www.disneylandparis.be/nl/

We verblijven in het ‘Vienna house dream castle’, een schitterend 4-sterrenhotel nabij Disneyland.  Voel je de koning te rijk in dit luxe viersterrenhotel. Een koninklijk verblijf met een Disneytwist, geïnspireerd op de grandeur van de historische Europese kastelen. Een hotel dat doet denken aan historische Europese kastelen, met een vleugje Disney! Met de gratis shuttle zijn we  in een paar minuten in de Disney Parken.

In ons hotel kunnen we beschikken over een zwembad, jacuzzi, sauna, stoombad enz. Op zaterdagavond eten we daar ook een feestelijk avondmaal. Er is ook nog een barretje  (in het hotel) waar we kunnen napraten over onze dag en plannen maken voor de volgende…

https://www.viennahouse.com/en/dream-castle-paris/the-hotel/overview.html

 • Uitgebreid Ontbijtbuffet.
 • We rijden met minibusjes.
 • Het exacte vertrek- en aankomstuur word je ruim op voorhand via mail meegedeeld.
 • Op zaterdagavond avondmaal in het hotel.
 • Zondagavond vertrekken we naar huis omstreeks 17 à 18u.
 • Thuiskomst rond 21u30.

Datum: 5-6-7 Oktober 2018
Prijs: 530 Euro (PVB – 240 euro  in te brengen)

Inclusief:

 • Uitgebreid ontbijtbuffet in Hotel
 • Toegang tot de 2 parken.
 • Bezichtiging Parijs onder begeleiding
 • Vervoer Heen en Terug met minibusjes
 • Shuttle naar Disneyland
 • Begeleiding in Disneyland, indien gewenst.
 • Avondeten op zaterdag
Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder
Algemene info & voorwaarden:

Verzakingsrecht

De consument beschikt niet over het recht om van een aankoop af te zien.

Hoewel artikel 47 van de Wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming bij de verkoop op afstand in een termijn van 14 kalenderdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan herroepen is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website.

Ingevolge het KB van 18 november 2002 (artikel 139§2 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld.

Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.

Verzekering

Alle reizigers zijn verzekerd via:
Season Story bvba
Wijnegemsesteenweg 4
2970 ’s Gravenwezel
Ondernemingsnummer: BE0662361431

Verzekerd tegen financieel onvermogen bij verzekeringsmaatschappij:
AMLIN
Koning Albert II laan 37
1030 Brussel

We zijn aangesloten bij:

Vlara
Steenweg op Antwerpen 26
2300 Turnhout
Ph: +32-14.730.430.
Gsm: + 32-0475.789.375
BTW: BE 0860.472.053

Boeken


ManVrouwJaNee